BV Natuur

Lezingen

Inspirerende en interactieve lezingen over de 9 succesfactoren van de BV Natuur, innovatie of bio-inspired innovation. Voor optimaal effect wordt de lezing altijd, in overleg met de opdrachtgever, op maat gemaakt. Zowel thema als invulling zijn in overleg. Geen onderwerp is te gek.
Meer weten? Neem dan contact op.

Workshops

Ideeën en inzichten genereren, en concrete oplossingen bedenken voor concrete organisatorische of technische vraagstukken. Hierbij worden verschillende methodes gebruikt en wordt bij voorkeur met een diverse groep mensen gewerkt. Specifieke bio-inspired innovation workshops geven naast concrete resultaten ook een hands-on ervaring met de bio-inspired innovation methode. Zowel het onderwerp voor de workshop als de invulling daarvan zijn in overleg.
Meer weten? Neem dan contact op.

Innovatie abonnement

Heb je behoefte aan een innovatiemanager, maar is daar geen voltijds werk voor? Dan biedt het innovatieabonnement voor een vast bedrag per maand een oplossing. Samen met een team uit jouw organisatie ga ik aan de slag om innovatie in het DNA van jouw organisatie te krijgen. Gedurende een traject van 12 maanden kan je gebruik maken van al mijn expertise, kennis en ervaring. Van tevoren spreken we duidelijke doelen af, wordt de voortgang gemonitord en worden de resultaten in kaart gebracht.
Meer weten? Neem dan contact op.

Het 9 succesfactoren abonnement

Wil je jouw bedrijf net zo toekomstbestendig maken als de BV Natuur aan de hand van haar 9 succesfactoren? Dat kan met het 9 succesfactoren abonnement voor een vast bedrag per maand. Samen met een team uit jouw organisatie ga ik aan de slag om de toekomstbestendigheid van je bedrijf te vergroten. Het begint met een inventarisatie hoe het met ieder van de 9 factoren is gesteld. Vervolgens zorgen we ervoor dat alle succesfactoren op hetzelfde niveau worden gebracht. Daarna gaan we de succefactoren naar een hoger plan tillen.
Meer weten? Neem dan contact op.